Flyttglädje

Mycket skrivande om problem har det blivit här på sistone, så för att inte helt deppa ihop och hamna i någon slags självömkande så får jag leta efter några glädjeämnen i stället:

Glädjeämne 1:
Jag får kompa morgondagens studiedag och ska ägna den åt packning inför flytten. Precis vad jag behövde, en extradag i hemmet. Rektorn tyckte det var ok eftersom jag sedan två år tillbaka har en veckas innestående komptid som jag inte lyckats ta ut.

Glädjeämne 2:
Bekanta jag möter säger till mig att höra av mig om jag skulle behöva mer flytthjälp. Sådana vänner är guld värda! Ska ställa till med en hejdundrande inflyttningsfest för dem i november.

Glädjeämne 3:
Hmm, jag funderar och funderar… Jo, jag fick ju faktiskt rensat en massa skräp i källaren i helgen och det åkte iväg till återvinningscentralen utan pardon. Undrar om jag kommer att leta efter grejerna sen. Och alla de där gamla tygerna jag släpat till Sverige från Italien fick textilslöjdslärarna ta hand om. Vad glada de blev, nu när de ekonomiska resurserna är sådana att de inte kan låta eleverna sy på lektionerna.

"Glädjas bör man, annars dör man" eller hur?

3 reaktioner till “Flyttglädje”

  1. Jo, det tror jag också. Det är väl framför allt INNAN man gör någon förändring som det känns som mest oroligt.

    Och så väntar ju Italienresa efter flytten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *