Grönfärgad katt

Grönfärgad MånsKatten Måns ligger och sover med ett alldeles grönt öra. Det är ingen naturlig sömn. Det är narkossömn.

Vi har precis kommit tillbaka från veterinären där Måns blev kastrerad, vaccinerad mot kattpest och tatuerad för att få komma med i kennelklubben (!). Jo, kennelklubben tar emot tatuerade katter som medlemmar.

Måns ligger på en handduk i köket och sover sin narkossömn. Det känns ovant att inte ha honom flängande runt i lägenheten. Så tyst och stilla. Ingen som river ner papper från skrivbordet. Ingen som jagar efter inbillade fiender. Ingen som hoppar upp i knät och vill bli klappad. Ingen som jamar efter mat. Han bara ligger där med öppna, oseende ögon och lär så göra någon timme till. Men sen blir det väl liv! När jag vill sova.

5 reaktioner till “Grönfärgad katt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *