Blogglistan allt mer omfattande

Jag har kvar ytterligare två lediga dagar innan det är dags för hektiskt arbete igen. Arbete innebär att jag inte längre kommer att ha tid till allt bloggläsande som jag ägnat mig åt på sistone. Som synes så börjar länklistan här bli allt längre och jag kommer nog att få svårigheter att riktigt hinna med att läsa alla.

 

De två senaste jag idag lagt in på min lista har jag läst ett tag:

  • Malört i Glädgebägaren skrivs av en invandrad mexikan, Julio, som också står bakom den spanskspråkiga Síndrome de Estocolmo, som jag redan läser. Hos Julio kan man läsa på bruten svenska om hans tankar om svenskar och hur vi inte alltid släpper in invandrare och flyktingar i våra liv. Bittert, låter det ibland, men det är lärorikt att läsa där.
  • Karin Långström Vinge är en blogg som jag nog aldrig trodde jag skulle fastna för, eftersom det är en ung präst i svenska kyrkan som skriver den. Jag, som för trettio år sedan gick ur kyrkan och betraktar mig som en obotlig ateist. Men jag blev fast där. Kanske mest för hennes bloggrecept, som bl.a. innehåller 3dl humor, 2 dl allvar, 3 msk ironi, 2 msk sarkasmer och 1 liter roliga kommentarer.

4 reaktioner till “Blogglistan allt mer omfattande”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *