Misslyckat husköp

Nej, jag blir ännu så länge inte husägare, som jag trodde den 28/6. Under vårt Göteborgs-besök pågick budgivningen via telefonförbindelser. Jag fick ge mig när det gick för högt och någon annan blev lycklig ägare till det hus jag så hett åtrådde. Jag får söka vidare.

 

Inte är det många hus som passar min kassa, inte heller lägenheter, trots att det finns en del som står tomt. I kommunen planeras också en del nybyggen, men tyvärr inget som jag har råd till utan man satsar på ganska dyra och lite exklusiva lägenheter. T.o.m. det kommunala bostadsbolaget gör så och utesluter därmed en hel del av kommuninvånarna från ett hyfsat billigt boende. Undrar ibland vart man ska ta vägen om man nu inte kan lägga upp mer än sjutusen varje månad i hyra. Vart är egentligen bostadspolitiken på väg? Är det verkligen helt omöjligt att satsa på något enklare boende? För visst ska man ha råd att bo och göra annat för pengarna? Eller är det inte det?

2 reaktioner till “Misslyckat husköp”

  1. Vad synd, vet precis hur det känns (letar hus på landet). Men det dyker upp nya hus och rätt vad det är så stämmer allt… (frågan är bara när) Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *