Jag har blivit med bostadsrätt!

Äntligen, äntligen har kontrakt skrivits för nytt boende. Handpenning på min bostadsrättslägenhet ska betalas inom en vecka och inflyttning blir det i oktober. Jag som började tvivla på att jag skulle hitta något.

 

Trodde nog aldrig att jag skulle få lägenheten jag tittade på före min Italienresa, men den blev faktiskt min. I vår lilla stad är bristen på lägenheter och hus stor, så jag är allt förvånad över att det aldrig blev någon budgivning. Kanske det var så att alla var på semester och inte hade tid att titta på nytt boende och därför fick jag chansen.

 

Men huvva, vad mycket som ska ordnas inför en flytt: elavläsning, telefonflytt, bredbandsflytt, adressändringar, hemförsäkringsändring ….

2 reaktioner till “Jag har blivit med bostadsrätt!”

  1. Tackar!

    Usch ja, vad mycket det är som ska fixas. Trots allt borde jag ha vanan inne att flytta, så som jag farit runt i världen. Men nu är det hela fem år sedan sist och jag har hunnit glömma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *