Göteborg nästa!

Liseberg och Universeum nästa! Liksom Annica Tiger har även jag bokat hotell i Göteborg. I morgon bär det iväg med yngste sonen. Vi ska roa oss kungligt på Liseberg. Nåja, i alla fall han. För min del blir det nog mest att stå och vänta medan han utnyttjar sitt åkband så mycket han bara hinner. Möjligen att jag åker upp i pariserhjulet. Universeum är däremot mer i min smak och sonen säger att han också tycker det ska bli roligast, eftersom det ju är det vi kan göra tillsammans.

2 reaktioner till “Göteborg nästa!”

  1. Nähäpp, det gjorde vi nu inte, även om det inte var så långt ifrån, där i regnet och haglet i eftermiddags.

    Och du får fortsätta att roa dig bland alla Lisebergs attraherande attraktioner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *