Fredagsfyran v30 -05

Fredagsfyran har denna vecka temat bibliotek:

 

1. När besökte du ett bibliotek senast?

I förrgår.

 

2. Känner du att du har någon nytta av biblioteken?

Jo visst har jag det! Speciellt i mitt arbete som lärare, då jag får mycket hjälp av skolbibliotekarien (direkt kopplad till kommunbiblioteket) när jag söker material till eleverna.

 

3. Vad är det bästa du har hittat på ett bibliotek någon gång?

Möjligheten att låna e-böcker.

 

4. Finns det någonting biblioteken skulle kunna ändra på för att locka fler besökare?

Jag är faktiskt mycket nöjd med vårt kommunbibliotek, som erbjuder så många olika saker förutom utlåning av böcker, filmer och musik eller datoranvändning. Ofta arrangerar de aktiviteter för både barn och vuxna som t.ex. sagostunder, fritidsaktiviteter (t.ex. bordshockeyturnering på sportlovet!) och författarbesök. Personalen är enormt kunnig och serviceinriktad. Så inte behöver de för närvarande ändra något för att locka fler besökare. De finns redan där. Hur det är med andra bibliotek kan jag inte uttala mig om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *