Bloggportalen.se – igen!

Det är mycket tyckande om bloggportalen.se och jag kan inte låta bli att tycka lite till. Det blev lite kortfattat sist:

 

Inte är det den första samingen av bloggar där man kan presentera sin blogg. Sedan ett par år tillbaka finns ju Succé – Dagbok på Nätet, som i och för sig inte är en renodlad bloggsamling, men där det dock finns fler och fler bloggar representerade. Hittade genom succé också till en nystartad tjejblogg, där man kan presentera sin blogg som är en ren pingtjänst, men där kravet förstås är att bloggen skrivs av ”det andra könet”, så killar får inte vara med där inte.

 

Uppståndelsen runt bloggportalen.se kommer sig väl av att det är en författare som ligger bakom och att den fått uppmärksamhet även i media utanför bloggvärlden. Jag är i alla fall nyfiken på hur det kommer att se ut och vilken effekt den kommer att ha på läsandet av bloggar.

2 reaktioner till “Bloggportalen.se – igen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *