Beachhandboll

Det bär iväg till  Åhus idag. Handbollsfantasten i form av min tioåring ska delta i stor turnering på sandstrand i dagarna två. Vi sköt t.o.m. upp den årliga Italienresan för att han skulle kunna vara med bland alla de andra tusen lagen och spela beachhandboll, en ganska ny tävlingsgren i Sverige, men som spritt sig ordentligt de senaste åren. Sydsvenskan skriver om turneringen och det berättas där att det var självaste Bengt Johansson som fick idén 1997. För varje år har turneringen växt för att i år samla spelare från hela Sverige och t.o.m. från Australien.

Nu väntar hela elva matcher innan gruppspelen är klara. Om laget tar sig vidare till slutspel får vi väl se, men det lutar åt det. Egentligen hoppas jag inte de gör det, eftersom flyget till Italien är inbokat tidigt på söndag morgon och innan dess ska nya väskor packas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *