Utrota fattigdomen nu!

Utrota fattigdomen nuJag stöter på dem överallt numera. De där banden tvärs över hemsidornas högra hörn. Förstås håller jag med om budskapet, gammal biståndsarbetare som jag är. Surfar in på sajten och ser att min gamla volontärorganisation också skriver under, så det har även jag nu gjort. Dessutom ska jag lägga in bandet även på min hemsida. Men det får vänta till efter midsommarfirandet, som i kväll sker med en blandning av svensk och latinamerikansk kultur.

2 reaktioner till “Utrota fattigdomen nu!”

  1. Jag har inte sett detta, vem det var välmenat. Nu sitter en hos mig också.

    Utrota fattigdomen nu, vilket I-världen med lite vilje skulle kunna göra ganska snabbt – om de bara ville.

    Annica

  2. Och ändå så tycks det vara så svårt.

    Tror ändå att om alla i vår rika del av världen bara hade lite inblick i hur de allra flesta på vårt klot lever, så skulle de kanske tänka lite annorlunda och dra sitt strå till stacken för att ALLA skulle ha del av alla jordens tillgångar och inte bara de få. Men jag är optimist. Det har blivit bättre även för den fattiga delen av världen, även om det kan bli ännu bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *