Sommarresande

Jag kan bara inte låta bli att berömma Skånetrafiken för deras satsning på sommarkortet som gör att man för 415 kronor kan resa vart man vill i Skåne och så mycket man hinner med under 25 valfria dagar mellan 15 juni och 15 augusti. I dessa semestertider då inte alla har råd till en utlandsresa så kan i alla fall 25 dagsresor göras genom hela Skåne med tåg och buss om du har detta eminenta kort.

 

Med kortet på fickan har jag idag tagit med mig yngste sonen till Malmö muséer och låtit honom leka med fysikaliska och tekniska experiment och gå in i den gamla u-båten för att uppleva hur det kunde vara att leva där på 40-talet.

 

Jag undrar förstås om sådana här fina reseerbjudanden finns på fler ställen i vårt land.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *