Polarpriset till min favorit

I början på oktober laddade jag hem min favoritlåt som mobilsignal. Kort därefter hörde jag på nyheterna att sångaren till denna favoritlåt fått polarpriset. Idag är den stora dagen för pristagaren att motta priset i Stockholms konserthus, där han också låter tonerna gunga i uppjazzad sambatakt. Vad jag önskar jag befunne mig i huvudstaden nu. Missade ju även hans Köpenhamnsbesök förra sommaren och börjar så smått undra om jag någonsin kommer att få lyssna på honom live.

Vem det är? Gilberto Gil, förstås!

Favoritlåten då? The girl from Ipanema. Hör du den som mobilsignal på Öresundståget nån gång, så är det jag som svarar. Om det nu inte blir fler som laddar hem den nu, förstås.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *