Fredagsfyran vecka 21

Temat för dagens fredagsfyra är mors dag:

1. Firar ni Mors dag i din familj?
Njae, det kan jag väl inte påstå, även om jag något år har köpt en liten blomma till min egen mamma och mina pojkar gjort likaledes till mig.

2. Har du något lämpligt förslag på gåva för Mors dag?
En otroligt bra present är ett egenhändigt tillverkat presentkort av typen: Tio diskningar, fem torka-golvet, tjugo gå-ut-med-sopor etc. Jag har fått sådana presentkort i födelsedagspresent och de har uppskattats väldigt mycket, även om jag aldrig lyckats utnyttja dem fullt ut.

3. Vad är det viktigaste med Mors dag?
Inget speciellt för egen del eftersom vi inte firar mer än det jag nämnt ovan.

4. Är det någon annan “dag” vi borde fira också?
Vad sägs om att ännu mer uppmärksamma de "dagar" som redan finns, t.ex. världsvattendagen den 22/3? Att alla på vårt klot ska ha tillgång till rent vatten är en sak mycket väl värd att uppmärksamma och kanske ge sitt bidrag till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *